Aan en verkoop (begeleiding ) van pony’s en paarden 

Op zoek naar jou droom paard of pony? Of moet u om een reden uw paard verkopen? 


Nina heeft verschillende mensen blij gemaakt met de aankoop van een eigen paard of pony.  Ook ondersteund ze bij een goede verkoop. Onderin deze pagina delen een aantal hun ervaringen. 

‘’Het streven is dat er een juiste match tussen ruiter en paard’’ 

Van plan om een eigen paard of pony aan te schaffen en heeft u hier advies bij nodig? Nina helpt graag met het vinden van een goede combinatie! Vanuit haar eigen kennis en contacten kan zij hierbij begeleiding aanbieden.


Benieuwd naar mijn aankoop advies en werkwijze? Dit stuur u graag per mail of whatsapp. Telefonisch contact is uiteraard ook mogelijk. 

Ervaringen

Ik vond de aankoopbegeleiding erg fijn. Je krijgt eerlijk advies over zowel het paard & ruiter als combinatie en of het paard potentie heeft voor jouw gebruiksdoelen. Er word ook om je eigen gevoel gevraagd en dat word ook meegenomen. 

Nina stelt ook goede en slimme vragen aan de verkoper wat super fijn is, omdat je daar zelf niet altijd op kan komen.

~Imara de Vries

Ervaringen“” Nina heeft voor onze B pony Welsh een goed huisje gevonden waar wij regelmatig gaan kijken. “”Onze dochter was helaas te groot en daardoor moesten we keuzes maken. Nina heeft het verkoop proces ondersteund en na dat onze pony Chico verkocht is is ze opzoek gegaan naar een grotere pony voor onze dochter. Wij hebben een super pony gekocht. Kortom fantastisch! 

~Barbera Ginkel 

Ervaringen

Wij hebben een hele leuke pony voor onze dochter. Dankzij de goede hulp van Nina hebben we de juiste keuze gemaakt om deze pony te kopen. 

Onze dochter beleefd er elke dag veel plezier aan. 

~Celeste 

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp