Pensionstalling

NCP Services - Nina’s Stable is gelegen in het buitengebied van Lochem. 


Nina is gediplomeerd  allround orun instructrice en geeft dagelijks les op verschillend niveau. Tevens geeft ze begeleiding doormiddel van (paarden)coaching. 

Daarnaast houdt ze zich bezig met het trainen en opleiden van paarden & pony’s. 

Tevens is er een kleinschalige plek voor pensionstalling. Opzoek of het zoeken van de juiste plek voor een paard of pony. Nina denkt graag mee in het vinden van de juiste match.  

Accommodatie: 

De accommodatie is gelegen in buitengebied Nettelhorst in de gemeente Lochem. 

Er is een ruim goed beveiligd stalgebouw. De boxen hebben veel licht en frisse lucht. Diverse boxen hebben een buitenluik en zelfdrinkers. 

Er is een 25x50 buitenbaan met dressuurspiegels. En een longeerbak. De bakken beschikken beide over verlichting en goede bodems. Tevens is er hindernismateriaal aanwezig. Er zijn ruime poetsplaatsen en een wasplaats. 

Het gebied rond om de stal zijn er diverse zandpaden. Ook is er op  4 km afstand natuurgebied  ‘de Lochemse berg’ welke aansluit op het gebied het grote veld. Deze gebieden hebben verschillende mooie ruiter en wandel routes. 

Er is een gezellige kantine/ontvangst ruimte. We drinken graag gezellig een kop koffie!
Tevens is deze ruimte zeer geschikt als vergader ruimte/ontvangst ruimte voor kleine groepen. 
 


Wie ben ik

Nina Postmus
geb. 1994 


Nina is haar hele leven gek met paarden en dieren. Ze zat al op haar 6e leeftijd in het zadel en kreeg op haar 12e haar eerste eigen pony. 

 Ze wist altijd duidelijk wat ze wilde. ‘Werken met mensen en dieren’ 


Nina is afgestudeerd bedrijfsleider paardenhouderij & sport. Daarnaast is ze in het bezit van het ORUN instructie diploma. Op haar 18e is ze mede eigenaresse geworden van Paardencentrum Carolina. Het paardencentrum runde ze samen met haar moeder. Ze heeft hierdoor veel ervaring op gedaan met het runnen van een bedrijf en veel positieve contacten gelegd. 


Na dat ze  diverse jaren samen met haar moeder een goed lopend bedrijf gehad heeft gaat ze nu voor zich zelf verder onder de naam NCP Services.