Nina is gediplomeerd ORUN instructrice. Ze geeft dagelijks les aan verschillende combinaties. Ze deelt  graag haar kennis en ervaring! 


Ze heeft na het runnen van een eigen ruitersportcentrum veel ervaring opgedaan met het geven van lessen. Hierdoor heeft Nina ervaring met kinderen, jeugd en volwassenen op recreatie en wedstrijd niveau. Daarnaast heeft ze verschillende paarden/pony’s opgeleid en verder door getraind. 

Op dit moment is Nina zelf actief in de sport met haar eigen paarden en traint ze paarden voor anderen. Nina volgt met regelmaat cursus/trainingen zodat zij en hiermee haar leerlingen nieuwe vaardigheden blijven leren. 

Instructie


Het is mogelijk om gevarieerd instructie te geven. Dit kan bijvoorbeeld dressuurmatig, springen of het trainen van een combinatie vanaf de grond. 

Als een combinatie tegen een probleem aanloopt of angst ontwikkeld heeft kan ze hierbij ondersteunen.  Tevens is coachend lesgeven ook mogelijk.  

‘’Het streven is samen met de combinatie op een fijne en ontspannen manier naar het gewenste resultaat  toe te werken’


Training in combinatie met instructie


Het is mogelijk in dien gewenst dat ik uw paard/pony voorafgaand van de les zelf onder het zadel of op de grond train. Hierdoor kan ik de combinatie op een goede manier verder begeleiden.

Locatie & planning

De les kan verzorgd worden op onze accommodatie. 

Tevens is het mogelijk om op bij u locatie te komen. Ook is het mogelijk groepsles te verzorgen bijvoorbeeld bij een rijvereniging of manege. 

Naast de lessen geeft Nina je feedback en uitleg mee waar zelfstandig in de trainingen mee geoefend kan worden. Hierdoor blijft er continuïteit, motivatie/plezier en vooruitgang. 

Niet in het bezit van een eigen pony of paard? Informeer naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een proefles aan of informeer naar de mogelijkheden. 

Ervaringen 

Hieronder lees je ervaringen welke klanten over mij gedeeld hebben.

Nina  is een super leerzame instructrice en trainer. Ze helpt graag met het zoeken naar oplossingen. Zo heb ik samen met Nina mijn eigen pony weer helemaal opgepakt met rijden. (Dit was niet zo makkelijk aan het begin omdat ze geen respect meer had voor mensen). Maar dankzij de hulp en advies van Nina kan ik weer fijn rijden.

~ Luca Bergwerff

De lessen van Nina zijn heel leerzaam en helpen je vooruit te komen. Met jou en je paard gaat ze op zoek naar de meest passende manier om verder te komen. Ik heb zelf eerst heel lang groeps lessen gehad, maar toen ik merkte dat ik niet verder kwam ben ik overgestapt naar  privé lessen van Nina. Daar heb ik nu in 1 jaar tijd geleerd hoe ik mijn manier van  rijden kan verbeteren en op een vriendelijke manier de paarden fijn aan het lopen krijg. Dankzij  Nina heb ik nu veel meer uitdaging en daardoor ook meer plezier in het rijden.
~Annika