Instructie 

Nina is gediplomeerd ORUN instructrice. Ze geeft dagelijks les aan verschillende combinaties. Ze deelt  graag haar kennis en ervaring! 


Ze heeft na het runnen van een eigen ruitersportcentrum veel ervaring opgedaan met het geven van lessen. Daarnaast heeft ze verschillende paarden/pony’s opgeleid en verder door getraind. 

Op dit moment is Nina zelf actief in de sport met haar eigen paarden. Nina volgt met regelmaat cursus/training zodat zij en hiermee haar leerlingen nieuwe dingen kunnen leren. 

Lessen


Door de ervaring die Nina heeft met verschillende disciplines is het mogelijk om een gevarieerd instructie te geven. Dit kan bijvoorbeeld dressuurmatig, springen of het trainen van een combinatie vanaf de grond. 

Als een combinatie tegen een probleem aanloopt of angst ontwikkeld heeft kan ze hierbij ondersteunen.  Haar doel is om de combinatie op een fijne ontspannen manier verder te begeleiden in de training.

Training in combinatie met instructie


Het is mogelijk in dien gewenst dat ik uw paard/pony voorafgaand van de les zelf onder het zadel of op de grond train. Hierdoor kan ik de combinatie op een goede manier verder begeleiden.

Locatie 

Lessen kunnen verzorgd worden op onze accommodatie. Het is ook mogelijk om op locatie te komen. Daarnaast is het mogelijk dat ik les geef bij een rijvereniging/ponyclub of manege. 

‘’Mijn streven is samen met de combinatie op een goede en ontspannen manier naar het gewenste doel toe te werken’


Niet in het bezit van een eigen pony of paard? ➡️ Informeer naar de mogelijkheden. 


Enthousiast geworden? Vraag vrijblijvend een proefles aan of informeer naar de mogelijkheden. Nina helpt u graag verder.

paardrijden