Nina is gediplomeerd ORUN instructrice. Ze geeft dagelijks les aan verschillende combinaties. Ze deelt  graag haar kennis en ervaring! 


Ze heeft na het runnen van een eigen ruitersportcentrum veel ervaring opgedaan met het geven van lessen. Daarnaast heeft ze verschillende paarden/pony’s opgeleid en verder door getraind. 

Op dit moment is Nina zelf actief in de sport met haar eigen paarden. Nina volgt met regelmaat cursus/trainingen zodat zij en hiermee haar leerlingen nieuwe vaardigheden blijven leren. 

Instructie


Door de ervaring die Nina zelf heeft met verschillende disciplines is het mogelijk om gevarieerd instructie te geven. Dit kan bijvoorbeeld dressuurmatig, springen of het trainen van een combinatie vanaf de grond. 

Als een combinatie tegen een probleem aanloopt of angst ontwikkeld heeft kan ze hierbij ondersteunen.  Ook coachend lesgeven is mogelijk.  Het doel is om de combinatie op een fijne ontspannen manier verder te begeleiden in de training. 

‘’Mijn streven is samen met de combinatie op een fijne en ontspannen manier naar het gewenste resultaat  toe te werken’


Training in combinatie met instructie


Het is mogelijk in dien gewenst dat ik uw paard/pony voorafgaand van de les zelf onder het zadel of op de grond train. Hierdoor kan ik de combinatie op een goede manier verder begeleiden.

Locatie & planning

De les kan verzorgd worden op onze accommodatie. 

De les is een op een of in een duo. Hierdoor wordt er het maximale uit de les/training gehaald.
Tevens is het mogelijk om op locatie groepsles te verzorgen bijvoorbeeld bij een rijvereniging of manege. 

Naast de lessen geeft Nina je feedback en uitleg mee waar zelfstandig in de trainingen mee geoefend kan worden. Hierdoor blijft er continuïteit, plezier en vooruitgang. 


Niet in het bezit van een eigen pony of paard? Informeer naar de mogelijkheden.Vraag vrijblijvend een proefles aan of informeer naar de mogelijkheden. 

paardrijden